Balesetbiztosítási ajánlatok

Felhívjuk a figyelmet , hogy a bemutatott ajánlatok kizárólagos célja a figyelemfelkeltés és az általános tájékoztatás a termék jellemzőiről! Minta szerződő adatai: Magánszemély, nem dohányzó, nincs ismert betegség, éves díjfizetés A minta ajánlat készítésének időpontja: 2023.03.23 A feltüntetett díj csak irányadó kalkuláció !
Tovább
Balesetek sajnos bárhol és bármikor megtörténhetnek, és súlyos anyagi következményekkel járó események is lehetnek. Ezért érdemes fontolóra venni a balesetbiztosítási szerződéskötés lehetőségét.A balesetbiztosítás pénzügyi védelmet nyújthat váratlan baleset vagy sérülés esetén. Segíthet fedezni az orvosi költségeket, a munkából való kiesés miatti bérkiesést, valamint a felépüléssel és rehabilitációval kapcsolatos egyéb költségeket. A balesetbiztosítás megnyugvást nyújt, hogy a balesettel kap...
Tovább

Balesetek sajnos bárhol és bármikor megtörténhetnek, és súlyos anyagi következményekkel  járó események is lehetnek. Ezért érdemes fontolóra venni a balesetbiztosítási szerződéskötés lehetőségét.A balesetbiztosítás pénzügyi védelmet nyújthat váratlan baleset vagy sérülés esetén. Segíthet fedezni az orvosi költségeket, a munkából való kiesés miatti bérkiesést, valamint a felépüléssel és rehabilitációval kapcsolatos egyéb költségeket. A balesetbiztosítás megnyugvást nyújt, hogy a balesettel kapcsolatos pénzügyi veszteségek fedezve vannak, így Ön a fizikai felépülésére összpontosíthat. 

 

Bemutató ajánlatunk a Generali, Uniqa, Union, Grupama biztosítók ajánlatait tartalmazza! 

Tovább
Személyre szabott ajánlatokért kérjük kattintson az Érdekel gombra!
Tovább