Tanúsítvány

SSL Certificate

Bemer fizikai érterápia

Bemer fizikai érterápia
Bemer fizikai érterápia
A BEMER fizikai érterápia a szabadalmaztatott BEMER jellel serkenti a legkisebb erek mozgását. És ez tudományosan bizonyított tény: a sejtek több oxigénhez és tápanyaghoz jutnak, az egész szervezet erő- és energiaellátása javul. Teljesen vegyi anyagok nélkül – mindössze napi 2 x 8 perc kezeléssel!*
A szervezet nagyszerű teljesítményekre képes – akár egész kicsiben is. A legkisebb véredények mikroméretűek. Ellátják szervezetünket és naponta a legjobbjukat nyújtják. Így jutnak el a tápanyagok és az oxigén a szövetekhez és a szervekhez – és a visszaúton pedig rögtön elszállításra kerülnek a salakanyagok. A természet mesterműve ez az artériás, kapilláris és vénás hálózat, melyet magunkban hordunk. Hogyan bánhatunk jól vele? Ha ezeket a legkisebb véredényeket, és ezzel az összes véredényünk nagy részét támogatjuk a természetes mikrokeringés során. Így tudunk hozzájárulni egészségünk megőrzéséhez. Az Ön teste. Az Ön regenerálódása. Ennek egyszerűen benne kell lennie.
A BEMER javíthatja a legkisebb erek korlátozott vérellátását és ezzel az egész szervezet hatékony támogatójává válik.
Energia
A sejtek tartós energiahiánya az általános fizikai és szellemi teljesítőképesség gyengüléséhez vezethet.
Immunrendszer
Az immunrendszert erősíteni kell a fertőzésekkel szembeni fogékonyság csökkentése érdekében.
Szervműködés
A korlátozott szervfunkciók és a krónikus szervi rendellenességek másodlagos betegségeket okozhatnak.
Gyógyulás
Meglévő betegségek esetén pedig szeretne jobban megbirkózni azok lefolyásával.
Regenerálódás
A mikrokeringés zavarai lassítják a regenerálódási és gyógyulási folyamatokat. Kitartó sebgyógyulási zavarok is felléphetnek.
Psziché
Fontos, hogy hosszú távon elkerüljük a krónikus stresszt. mivel a stressz negatív hatással lehet fizikai és lelki egészségünkre is.
Hasonló szolgáltatások