Tanúsítvány

SSL Certificate

Generali TÖBBMILLIÓS SEGÍTSÉG BALESETBIZTOSÍTÁS

Generali TÖBBMILLIÓS SEGÍTSÉG BALESETBIZTOSÍTÁS
Generali TÖBBMILLIÓS SEGÍTSÉG BALESETBIZTOSÍTÁS
Egy váratlan baleset következményei akár nagyon súlyosan és hosszan is elhúzódhatnak. A balesetbiztosítások ezekre az esetekre nyújtanak anyagi segítséget
.MELYEK A TÖBBMILLIÓS SEGÍTSÉG BALESETBIZTOSÍTÁSI CSOMAGOK ELŐNYEI?

Életkor és élethelyzet alapján összeállított balesetbiztosítási csomagok
Előzetes kockázatelbírálás és orvosi vizsgálat nélkül megköthető
0-tól 79 éves korig választható balesetbiztosítás
Betegszállítás kórházi ápolás esetén
0-24 órában rendelkezésre álló TeleDoktor szolgáltatás
Balesettel kapcsolatos Jogvédelem
The Human Safety Net (THSN) – Segítsünk együtt! A Többmilliós segítség biztosítás megkötésével közösen – Te és mi – a biztosítási díj 10%-ával támogatjuk a THSN az Újszülöttekért Programot, amely a hazai koraszülött-ellátás fejlesztését segíti
Egész családod védelméről gondoskodhatsz egy szerződésen belül
Az egész világon érvényes balesetbiztosítási védelem
MILYEN BALESETBIZTOSÍTÁSI CSOMAGOK KÖZÜL VÁLASZTHATSZ?

KÖLYÖK CSOMAGOK
Y-GENERÁCIÓ CSOMAGOK
HÁTTÉR CSOMAGOK
TÁMASZ CSOMAGOK
ÍGY MŰKÖDIK A GYAKORLATBAN

Péter éppen házkörüli munkákat végzett, amikor leesett a létráról. A férfi komoly lábsérülést szenvedett, ami miatt 3 hétig kórházban kellett feküdnie. Péter TöbbMilliós Segítség balesetbiztosítással rendelkezik, ezért 560.000 Ft-ot fizetettünk ki részére a csonttörés, a műtét és a kórházban töltött napok után. Mivel Péter a biztosítás megkötésekor az Y- Generáció Optimum csomagját választotta, ezért a biztosításért havonta mindösszesen 3.800 Ft-ot fizet.
Nincs várakozási idő: biztosítási védelmünket már a szerződés megkötése utáni naptól élvezheted

KINEK AJÁNLJUK ELSŐSORBAN EZT A BALESETBIZTOSÍTÁST?

Azoknak, akiknek komolyabb baleset, illetve az ebből következő hosszabb jövedelem-kiesés esetére nincs megtakarításuk.
Akik szeretnének többlet biztonságot családjuknak arra az esetre, ha baleset történne.
FONTOS KÉRDÉSEK

MIKOR VEHETŐ IGÉNYBE A BETEGSZÁLLÍTÁS?
A biztosított balesetéből eredő kórházi fekvőbeteg ellátását követően a kórházból történő hazaszállítására Magyarország területén belül.
MIT JELENT A TELEDOKTOR 24 ÓRÁS ASSZISZTENCIA?
Egyrészt 0-24 órában hívható telefonos információs szolgálatot, másrészt általános egészségügyi asszisztenciát. Segítségével telefonon általános orvosi útmutatást kaphatsz, illetve segítenek az orvosi dokumentumokat értelmezni, szükség esetén pedig további egészségügyi intézményt javasolnak.
MIT JELENT A JOGVÉDELMI SZOLGÁLTATÁS?
Jogi tanácsadást nyújtunk a biztosítottnak jogi érdeksérelem esetén.
A biztosítási feltételben meghatározott szolgáltatási területeken gondoskodunk a biztosított jogi képviseletéről peren kívüli és peres eljárásokban, a biztosított védelméről szabálysértési és büntetőeljárás során.
Ezeken kívül a szerződésben meghatározott biztosítási összeg erejéig viseljük a biztosított jogi érdekeid védelméhez szükséges jogi tanácsadás, illetve jogi eljárások költségeit.

MILYEN BALESETEK ESETÉN NEM TÖRTÉNIK KIFIZETÉS?
A biztosítás bizonyos sporttevékenységek során történt balesetekre nem terjed ki, azaz ezekben az esetekben nem történik kifizetés. Ezek a sporttevékenységek például a következők:

Privátrepülés / sportrepülés / repülősportok (pl. paplanrepülés, léghajózás, siklóernyős repülés, motoros vitorlázórepülés, siklórepülés, sárkány- és ultrakönnyű repülés, hőlégballonozás, ejtőernyős ugrás, vitorlázórepülés, műrepülés), bázisugrás(részletes felsorolás az általános és különös szerződési feltételek VII.8 pontjában).

Ha a fenti tevékenységek bármelyikét űzöd, és szeretnél magadról egy balesetbiztosítással is gondoskodni, válaszd a TestŐr élet-, baleset- és egészségbiztosításunkat.

MENNYIBE KERÜL A TÖBBMILLIÓS BALESETBIZTOSÍTÁS?
A balesetbiztosítás pontos díja több tényezőt figyelembe véve kerül kiszámításra. A díjkalkulációhoz kérjük, az oldal tetején lévő űrlapot kitöltve add meg elérhetőségeidet, és munkatársunk elvégzi a díjszámítást.

MIT JELENT A THSN?
A The Human Safety Net az Újszülöttekért Program keretében a koraszülött babáknak és családjaiknak, valamint a szülés közben fellépő oxigénhiány kezeléséhez nyújtunk segítséget. Eszközbeszerzéssel, képzésekkel, kutatásfejlesztéssel támogatjuk a kórházak munkáját, valamint segítjük és támogatjuk az érintett családokat is. Gondoskodjunk együtt a koraszülött babák egészségéről! További információ itt érhető el.
Bővebben
Részletek

Hasonló szolgáltatások