Okos otthon

Okos otthon megoldásaink különféle automatizált megoldások révén képesek növelni a ház komfortszintjét, kényelmét, biztonságát és energetikai hatékonyságát, akár mindezt egyszerre.
Tovább
Elmentél otthonról és lehet, hogy nyitva maradt az ablak? Nem vagy benne biztos, hogy bezártad az ajtót? Ellenőrizd a telefonodon – és csukd be vagy nyisd ki az ajtót, ablakokat egy gombnyomással.
Tovább
A figyelő szemek nemcsak azzal adnak biztonságérzetet, hogy bárhonnan, bármikor megnézheted, minden rendben van-e otthon, hanem azzal is, hogy látod, miért riaszt a rendszer.
Tovább
Nem kell félbehagynod a főzést vagy kapkodva kilépned a zuhany alól és az ajtóhoz rohannod, amikor valaki csenget. Elég ránézned a mobilodra, hogy lásd, ki jött – majd egy gombnyomással beengedheted.
Tovább
„Valaki van a házban”. Lehet, hogy csak a gyerekek értek haza az iskolából vagy a párod ért haza a munkából. Persze nemcsak erről fogsz tudni, hanem arról is, ha hívatlan vendég akar bemenni.
Tovább
Nem kell félned, hogy arra érsz haza, hogy a víz elárasztotta a fürdőszobát, a konyhát vagy éppen az előszobát, mert nemcsak a vízfolyásról szól neked, hanem a főcsapot is elzárja.
Tovább