Magán egészségügyi partnereink

Prémium egészségügyi szolgáltatások és termékek folyamatosan bővülő kínálattal!
Tovább

Az ImmuneLabnál szigorú szempontokat alkalmazunk a fejlesztés és gyártás során, hogy a termékek minősége, biztonságossága és hatásossága maximálisan kielégítse a fogyasztói elvárásokat. Ennek érdekében az alábbi elvárásokat támasztjuk magunkkal szemben:
1. Minőség: Az ImmuneLab termékek összetettek és több komponens kombinációján alapulnak, hogy a komponensek hatása kiegészítse egymást és maximális hatékonyságot érjenek el. Az alapanyagok minősége kiemelten fontos szempont, ezért csak olyan alapanyagokat válogatunk össze, amelyek megfelelnek a legmagasabb minőségi elvárásoknak. Az alapanyagok szennyeződés mentesek és standardizált hatóanyag-tartalommal rendelkeznek, hogy a termékek minősége és hatékonysága garantált legyen.

2. Biztonságosság: Az ImmuneLab termékek biztonságosságát nagy figyelemmel kezeljük. Az összetevők kiválasztása során csak olyan alapanyagokat használunk fel, amelyek teljesen biztonságosak és megfelelnek az élelmiszerbiztonsági előírásoknak. Az alapanyagok beszerzése és feldolgozása is szigorú ellenőrzés alatt áll, hogy biztosítsák a termékek biztonságosságát és hitelességét.

3. Hatásosság: A termékek hatékonysága kiemelt szempont! Az összetett kombinációk célzottan vannak kifejlesztve. Az összetevők kiválasztása és kombinációja tudományos alapokon nyugszik, hogy a termékek valóban hatékonyak legyenek. Minden terméket számos szigorú tesztnek vetünk alá, hogy bizonyítsuk hatásosságát és megbízhatóságát.

weboldal: https://immhttps://immunelab.hu/unelab.hu/

Tovább
A BEMER fizikai érterápia a szabadalmaztatott BEMER jellel serkenti a legkisebb erek mozgását. És ez tudományosan bizonyított tény: a sejtek több oxigénhez és tápanyaghoz jutnak, az egész szervezet erő- és energiaellátása javul. Teljesen vegyi anyagok nélkül – mindössze napi 2 x 8 perc kezeléssel!*
A szervezet nagyszerű teljesítményekre képes – akár egész kicsiben is. A legkisebb véredények mikroméretűek. Ellátják szervezetünket és naponta a legjobbjukat nyújtják. Így ju...
Tovább

Dr. Neuwirth Tamás fül-orr-gégész szakorvos
Fül-orr-gégészeti szakorvosi magánrendelések
Foglaljon időpontot Dr. Neuwirth Tamás fül-orr-gégész szakorvos Fül-orr-gégészeti szakorvosi magánrendelésére.

 

Időpontfoglalás

 

Weboldal: https://drneuwirth.eu/

 az időpontkérés egyszerű és online is elvégezhető. Az időpont megerősítése után visszaigazoló e-mailt kap. Kérjük, hogy legalább 15 perccel a megbeszélt időpont előtt érkezzen meg, mivel így lesz időnk felkészülni a konzultációra.

 

A konzultáció elején Dr. Neuwirth megvizsgálja az Ön állapotát, és megvitatja a kezelési lehetőségeket

Tovább
Fő szakterületeink :
Neurorehabilitáció
Ortopéd rehabilitáció
Gyerekrehabilitáció
Több mint 20 éves tapasztalattal , prémium minőséggel várjuk a gyógyulni vágyókat!

Bodnár Zsuzsa
Mobil : 06305231863
Mail: info@premiumcasco.hu

Az Omega Mozgásterápia különös hangsúlyt fektet a neurorehabilitációra, mely a központi és/vagy perifériás idegrendszer betegségei által érintett betegek funkcionális helyreállításával foglalkozik. Ezen szakterületünk segítségével olyan betegek felépülését...
Tovább