Tanúsítvány

SSL Certificate

SENTINEL

SENTINEL
SENTINEL
SENTINEL
SENTINEL
SENTINEL

Üdvözöljük a Sentinel-nél, ahol az automatizált biztosítási portfóliókezelés új dimenzióit nyitjuk meg Önnek!

Mi a Sentinel?

A Sentinel egy korszerű, automatizált rendszer, amelyet kifejezetten a biztosítási szerződések hatékony és átlátható kezelésére terveztünk. Nem csak egy egyszerű biztosítási portfóliókezelő rendszer, hanem számos további előnnyel és szolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Főbb jellemzők és szolgáltatások:

Szerződések rögzítése és részletes információk:

Rendszerünkben rögzítjük biztosítási szerződéseit. Nem csak az alapvető információkat tároljuk, mint a biztosító neve, biztosítás típusa, kötvényszám, biztosítási évforduló és éves díj, hanem a szerződés pontos fedezeteit is.
Fedezetek áttekintése: Ügyfeleink könnyedén áttekinthetik, hogy mely eszközök, -például napelemek,hőszivattyú, műtárgyak, gyűjtemények, -, fedezet alatt állnak-e a szerződésükben. Sok esetben csak káresemény alkalmával derül ki az ügyfél számára , hogy a károsodott eszköz nincs is biztosítási fedezetbe vonva. Ebben nyújt egyedülálló megoldást a SENTINEL!


Automatikus biztosítási évforduló figyelés: Rendszerünk automatikusan figyeli a rögzített szerződések évfordulóját. Az évforduló előtt 60 nappal értesítjük ügyfelünket lehetőségeiről, és ez az értesítés nem csak emailben, hanem SMS-ben is megérkezik.

Szerződésváltozások követése: Amennyiben ügyfelünk évközben változtatásokat eszközöl szerződésében, és ezt eljuttatja hozzánk, rendszerünkben azonnal rögzítésre kerül az új információ.

Ingyenes kárbejelentési szolgáltatás: Ügyfeleink számára ingyenes kárbejelentési szolgáltatást biztosítunk. Vállaljuk, hogy a szerződő szóbeli vagy írásos formában benyújtott kérelmére 1 munkanapon belül végrehajtjuk a kárbejelentést.


Miért válassza a Sentinel-t?

Átláthatóság: A Sentinel rendszerében egy pillanat alatt áttekintheti összes biztosítási szerződését és annak részleteit.
Időmegtakarítás: Automatizált rendszerünknek köszönhetően jelentősen csökkentheti az adminisztrációs időt.
Pontosság: A Sentinel segítségével biztos lehet benne, hogy minden információ naprakész és pontos.


Kiknek ajánljuk?

Minden olyan ügyfelünknek, aki szeretné egyszerűsíteni és hatékonyabbá tenni biztosítási portfóliójának kezelését, legyen szó egyéni vagy vállalati ügyfelekről.

Összefoglalva, a Sentinel a jövő biztosítási portfóliókezelési megoldása. Csatlakozzon hozzánk, és tapasztalja meg a különbséget!

Bővebben
Részletek
Az innováció és a biztonság találkozása. Automatizált védelemmel figyeljük és védelmezzük biztosítási portfólióját, hogy mindig a legjobb fedezetben legyen.
Automatizált védelem - Folyamatosan figyeljük portfólióját.
Pontos áttekintés - Teljes átlátást biztosítunk.
Személyre szabott figyelmeztetések - Minden fontos információt azonnal megkap.
Átfogó biztonság - Optimalizáljuk a fedezetét.
Kényelem és időmegtakarítás - Mi vigyázunk Önre.
Az ügyfélközpontúság és a kiválóság vezérel bennünket. Kérdése van? Kollégáink készen állnak, hogy segítsenek!
Hasonló szolgáltatások