Tanúsítvány

SSL Certificate

Union Privatmed Next

Union Privatmed Next
Union Privatmed Next
Union Privatmed Next
Union Privatmed Next
Union Privatmed Next
Union Privatmed Next
Union Privatmed Next
⁣Első osztályú egészségügyi ellátás
⁣Betegen gyakran érezzük magunkat kiszolgáltatottnak és tehetetlennek. Sokszor órákig kell sorba állnunk vagy heteket várunk egy vizsgálatra. Ha fontolgatjuk is, hogy magánorvost választunk, a költségek elbizonytalanítanak bennünket. A PrivateMed Next egészségbiztosítással rövid időn belül elérhetővé válnak a szükséges vizsgálatok, és így kizárólag a gyógyulásra koncentrálhatsz.

Vizsgálatok sorban állás nélkül
⁣Egészségbiztosításunkkal ellátásszervező partnerünk országos szolgáltatói hálózata révén szakorvosi vagy diagnosztikai vizsgálatokat vehetsz igénybe. Magas színvonalú rendelőkben, előre egyeztetett helyen és időpontban várnak többek közt sebész, nőgyógyász vagy szemész szakorvosaink, részt vehetsz laborvizsgálaton, ultrahangon vagy röntgenen. Budapesten és környékén az orvosi segítséget szükség esetén házhoz is hívhatod, éjjel-nappal!


Kisebb sebészeti beavatkozások kényelmesen
⁣Olyan előre tervezhető műtéti beavatkozások (például epeműtét, sérvműtét, kisebb nőgyógyászati, ortopédiai beavatkozások), amelyek után legfeljebb 24 órás kórházi felügyelet szükséges, szintén elérhetőek egészségbiztosításunkkal.

⁣Diagnosztikai vizsgálatok, pár nap alatt
⁣Ha szakorvosod orvosi képalkotó diagnosztikai vizsgálatot, - PET-CT-t, Cardio-CT-t, CT-t, MR-t vagy endoszkópos vizsgálatot - ír elő, melyekhez az állami egészségbiztosítási rendszerben több hónapos várakozással lehet hozzájutni, egészségbiztosításod segítséget nyújthat. Pár napon belül megszervezzük a vizsgálatot és a választott biztosítási csomagod tartalmától függően akár korlátlanul álljuk annak költségét.

⁣0-24 órás orvosi call center
⁣Bármikor, bármilyen egészségügyi panasszal, kérdéssel fordulhatsz hozzánk, szolgáltató partnerünk call centerében felkészült orvosok várják hívásodat éjjel-nappal, akár gyógyszerekkel kapcsolatban, orvosi, gyermekorvosi, fogorvosi ügyeletekről, ügyeletes gyógyszertárakról, akár egészségügyi intézmények elérhetőségéről érdeklődnél.

Nemzetközi orvosi szakvéleményt kérhetsz
⁣Bizonytalan vagy a diagnózissal kapcsolatban? Egyéb kezelési lehetőségek érdekelnek? Küldd el nekünk a teljes orvosi dokumentációt és mi továbbítjuk azt angolra fordítva nemzetközileg elismert szakorvosoknak, akik olyan információval egészíthetik ki a kezelőorvosodtól kapottakat, amely segíthet az egészségügyi probléma megoldásában.
Bővebben
Részletek

Hasonló szolgáltatások