Szolgáltatók Önökért!

Segítség a bajban!
Tovább
Többéves tapasztalataink és a legfrissebb kutatási eredményeink segítségével célunk a megújuló energiák terjedésének segítése.MIÉRT A BRAMASOLE?
A BramaSole napelemes rendszerek, sziget üzemű napelemes rendszerek, napkollektoros illetve hőszívattyús rendszerek tervezésével, engedélyeztetésével, kivitelezésével, karbantárásával, finanszírozási ügyintézésével foglalkozik. Többéves tapasztalataink és a legfrissebb kutatási eredményeink segítségével célunk a megújuló energiák terj...
Tovább

Vállaljuk, hogy a szerződő szóbeli vagy írásos formában benyújtott kérelmére 1 munkanapon belül megtesszük a kárbejelentést. Írásos vagy elektronikus formában. Erről írásban tájékoztatjuk ügyfelünket. Ezután amennyiben az Ügyfél igényli és erre írásos felhatalmazást ad , megszervezzük a gépjármű javíttatását . Ezenkívül gondoskodunk a zökkenő mentes kár rendezésről is a biztosítóval.Az esetleges kártérítési viták,reklamációk során (pl: Kárkori érték, roncsérték biztosító általi meghatározása, mellékköltségek térítése, stb...)

A szolgáltatás díja:

Kártérítés 2%-a + ÁFA

példa: 1.000.000Ft kártérítés esetén: 20.000 Ft + ÁFA

Prémium Casco ügyfeleknek ingyenes

Tovább

Tel: 06 30 91 59783

Az ML Rent Csoport autómentő gépjárműszállítás minden területén nagy tapasztalattal rendelkezik. Szolgáltatásaink közzé tartozik az autómentés, gépszállítás, munkagépek szállítása, mezőgazdasági gépek szállítása, színpad technika szállítása, hosszú tárgyak szállítása is. Feladataink jelentősebb részét azonban non-stop - hazai és nemzetközi autómentés, közúti járműszállítás teszik ki.

Tovább
Forgalomba helyezés,
Honosítás
Biztosításkötés
Eredetiségvizsgálat
Műszaki vizsgáztatás
Átírás / kivonás
Hozom-viszem szolgáltatás

Tel: +36306641299
Ügyintéző: Erdelics Alexandra E.V.
Tovább

KÁRBEJELENTÉSI SZOLGÁLTATÁS

Vállaljuk, hogy a szerződő szóbeli vagy írásos formában benyújtott kérelmére 1 munkanapon belül végrehajtjuk a kárbejelentést. Írásos vagy elektronikus formában. Erről írásban tájékoztatjuk ügyfelünket.A Kgfb kárbejelentéskor minden szükséges információt,dokumentumot átadunk a biztosító részére a kárrendezéshez. Továbbá, Ügyfelünkkel egyeztetve jelezzük egyéb, a baleset miatti költségeink térítésére vonatkozó igényeket is. Pl: Humán kár, bérautó, gépjármű forgalomba helyezési költség, értékcsökkenés, stb... Casco kárbejelentéskor minden igényt benyújtunk a biztosító felé, melyet a kötvény és a feltételfüzet tartalmaz és jogosan jár Ügyfelünknek a térítés!

A szolgáltatás díja: 2700Ft + ÁFA
Prémium Casco ügyfeleknek ingyenes

Tovább
️ Gumit kell cserélni? Defektet kapott? Hívjon és megyünk! ️ +36 30 2 770 111 ️ Debrecen és 10km-es körzetében díjtalan kiszállás! ️ www.antalgumi.hu
Kerékszerelés
Centírozás
Defektjavítás
Kerékcsere
Peremtömítés
Komplett gumiszerelő műhely az autóban!
Tovább

Egy csőtörés esetén óránként 700 - 1000 liter víz is elfolyhat 3 bar üzemi nyomás mellett, ami óriási költségeket jelenthet Önnek!

CSŐTÖRÉS JAVÍTÁS BONTÁS NÉLKÜL LEHETSÉGES?
Maga a csőtörés javítása bontás nélkül ugyan nem lehetséges, de a csőtörés megállapítása bontás nélkül történik. Ásni csak azt a megközelítőleg 1m2-es területet kell majd, ahol a konkrét csőrepedés van. Ezzel nagyon sok időt, munkát és pénzt lehet megspórolni!

TELEFONSZÁM
Tovább
Cégünk napelemes rendszerek nagykereskedelmével foglalkozik.

Kizárólag olyan beszállító partnerekkel dolgozunk, akik európai képviselettel és minőségi megfelelőséggel rendelkeznek. A napelem tábláinkat az osztrák KIOTO SOLAR gyártja, az inverteret két gyártó kínálatából választhatnak. Napelemes rendszereinkhez tartószerkezet is kínálunk bármilyen tető típushoz.

Az Óbudai Egyetem Kandó Energetikai Kutató Hellyel együttműködve az elmúlt 2 évben több sikeres kutatá...
Tovább
Hatósági szerződött partner, őrzött telephellyel, több autómentővel, kamionmentővel és gépszállító járműparkkal 0-24 óráig szakszerű és megbízható autómentést-szállítást vállal.

Mobil: 06/20/9-431-099, 06/30/9-431-099

facebook: autómentés vaskovits

Abschleppdienst - Car Recovery Debrecen
Tovább