Szolgáltatók Önökért!

Segítség a bajban!
Tovább

Vállaljuk, hogy a szerződő szóbeli vagy írásos formában benyújtott kérelmére 1 munkanapon belül megtesszük a kárbejelentést. Írásos vagy elektronikus formában. Erről írásban tájékoztatjuk ügyfelünket. Ezután amennyiben az Ügyfél igényli és erre írásos felhatalmazást ad , megszervezzük a gépjármű javíttatását . Ezenkívül gondoskodunk a zökkenő mentes kár rendezésről is a biztosítóval.Az esetleges kártérítési viták,reklamációk során (pl: Kárkori érték, roncsérték biztosító általi meghatározása, mellékköltségek térítése, stb...)

A szolgáltatás díja:

Kártérítés 2%-a + ÁFA

példa: 1.000.000Ft kártérítés esetén: 20.000 Ft + ÁFA

Prémium Casco ügyfeleknek ingyenes

Tovább

MSZ (Magyar Szabvány) 447 szerint vizsgáljuk az ingatlannál kiépített összes mérőhelyet, ami akár több villanyórából is áll.

Az áramszolgáltatói mérőhelyeknél megállapítjuk, hogy a mérőhely szabványos vagy szabványtalan, illetve minden szabályosan van-e kiépítve.

(Fontos megállapítani főként ha használt ingatlant vásárol, hogy a mérőhely szabályosan működik, nem volt áramlopás, szabálytalan vételezés.

Esetleges feltárt szabálytalanságról jegyzőkönyvet készítek az Ön érdekeinek védelmében.)

A szaktanácsadás közben részletesen tájékoztatom, kérdéseire válaszolok.

Ügyfélkapunk keresztül minden egyes hibát és problémát segítünk elhárítani.

Az ügyfélkapu az áramszolgáltatói nyilvántartási felületekhez vezet, ahol direkt ügyintézés végezhető.

A régi EON területen (Dunántúl) saját ügyélkapunkon keresztül tudunk segíteni, egyéb területeken a tulajdonos ügyfélkapuján keresztül tudunk segíteni.

Érdekel a szolgáltatás: 

https://form.123formbuilder.com/5731346/form

Tovább

Tel: 06 30 91 59783

Az ML Rent Csoport autómentő gépjárműszállítás minden területén nagy tapasztalattal rendelkezik. Szolgáltatásaink közzé tartozik az autómentés, gépszállítás, munkagépek szállítása, mezőgazdasági gépek szállítása, színpad technika szállítása, hosszú tárgyak szállítása is. Feladataink jelentősebb részét azonban non-stop - hazai és nemzetközi autómentés, közúti járműszállítás teszik ki.

Tovább

A családi házra vonatkozó irányadó szabványok szerint készítem el a felülvizsgálatot.

Szemrevételezéssel és műszeres méréssel állapítom meg a tényeket. A felülvizsgálatnál a tulajdonosnak a helyszínen részletes tájékoztatást adok a mérésekről és az eredményekről.

KLÉSZ szabvány felülvizsgálatot is ennek a szolgáltatásnak a keretin belül végzek.

Biztosító társaságok használják a jelentéseket, lejárati ideje 10 év.

Érdekel a szolgáltatás:

https://form.123formbuilder.com/5731346/form

Tovább

Az e-kárbejelentő applikáció segítő kézként vezeti végig a szükséges kárbejelentésen. Segítségével gyorsan és egyszerűen küldheti be a szükséges információt és kaphat arról visszaigazolást már a telefonján.

Kárbejelentő alkalmazás letöltése: https://ekarbejelento.hu/#/home

Tovább

Univerzális mérőműszerrel végezzük el a szükséges méréseket a dugaszoló aljzatoknál, fém lámpatesteknél, hordozható kézi készülékeknél. Földelés mérést végzünk,

főelosztó szekrényben érintésvédelmi (fi relé) tesztelést végzünk.

Napelemes rendszereknél a fém szerkezetek földelési ellenállás érékét mérjük, illetve szigetelés ellenállás mérést is végzünk.

Kötelező a napelemtelepítéseknél.

Biztosító társaságok használják a jelentéseket, lejárati ideje 3 év.

Érdekel a szolgáltatás:

https://form.123formbuilder.com/5731346/form

Tovább
BIZTONSÁGTECHNIKAI FELÜLVIZSGÁLATOK:
Érintésvédelmi,- szabványossági,- ber.-ek tűzvédelmi,- villámvédelmi felülvizsgálatok
elvégzése. (Érvényes engedélyekkel!!) (26 éves felülvizsgálati háttér)
Hitelesített, EU kompatibilis műszerrel, teljes körű számítógépes adat-kiértékelés,
jegyzőkönyv- készítés akár a helyszínen is. Helyi melegedések kikapcsolás nélküli
feltárása. Digitális fénykép alapján történő hibademonstráció, akár melegedési pontok...
Tovább
Forgalomba helyezés,
Honosítás
Biztosításkötés
Eredetiségvizsgálat
Műszaki vizsgáztatás
Átírás / kivonás
Hozom-viszem szolgáltatás

Tel: +36306641299
Ügyintéző: Erdelics Alexandra E.V.
Tovább

KÁRBEJELENTÉSI SZOLGÁLTATÁS

Vállaljuk, hogy a szerződő szóbeli vagy írásos formában benyújtott kérelmére 1 munkanapon belül végrehajtjuk a kárbejelentést. Írásos vagy elektronikus formában. Erről írásban tájékoztatjuk ügyfelünket.A Kgfb kárbejelentéskor minden szükséges információt,dokumentumot átadunk a biztosító részére a kárrendezéshez. Továbbá, Ügyfelünkkel egyeztetve jelezzük egyéb, a baleset miatti költségeink térítésére vonatkozó igényeket is. Pl: Humán kár, bérautó, gépjármű forgalomba helyezési költség, értékcsökkenés, stb... Casco kárbejelentéskor minden igényt benyújtunk a biztosító felé, melyet a kötvény és a feltételfüzet tartalmaz és jogosan jár Ügyfelünknek a térítés!

A szolgáltatás díja: 2700Ft + ÁFA
Prémium Casco ügyfeleknek ingyenes

Tovább

Kedves Ügyfelünk!

Életünk során folyamatosan karbantartjuk, korszerűsítjük és komfortosabbá tesszük ingatlanunkat (pl. napelem-,napkollektor, hőszivattyú, klíma kiépítése, jakuzzi, medence, lakásfelújítás stb.) Ezért érdemes megvizsgálni, hogy a meglévő lakásbiztosítás megfelelő fedezetet tud-e még nyújtani jelenlegi ingó és ingatlan vagyonunkra ha káresemény történik.

Napelem telepítések bejelentése a biztosító felé:
Már meglévő lakásbiztosítási szerződéseknél fontos tudni, hogy a napelem telepítést mindenképp be kell jelenteni a biztosítónak, mivel az elvégzett munkálatok jelentősen megváltoztatják az ingatlan villamos hálózatát! Javasoljuk írásban megtenni a bejelentést, így egy káresemény esetén bizonyítani lehet, hogy az ügyfél eleget tett változás bejelentési kötelezettségének!

Örömmel értesítjük Önöket , hogy elérhetővé vált az önállóan köthető, kifejezetten napelemes rendszerek kockázatait kezelő biztosítás!

Mire terjed ki a biztosítás?
(Kizárólag On-Grid rendszerekre köthető!) Tűz, robbanás és elemi károk.
Biztosított vagyontárgyak: a gyártói előírások és szabványok szerint rögzített és telepített, szolgáltató által átvett, külső (nem felhasználói) távfelügyelettel ellátott és kizárólag a kockázatviselési helyen kiszolgáló, visszatápláló napelemes rendszer elemei. Így a napelempanelek, azok tartószerkezetei,optimalizáló egységek, inverter, a napelempaneleket és az invertert, valamint az invertert és elosztódobozt összekötő elektromos hálózat, tűzvédelmi kapcsoló, az AC és DC tú feszültségvédő modul és az „ad-vesz mérőóra” annak kimeneti kapcsáig.

Tovább
️ Gumit kell cserélni? Defektet kapott? Hívjon és megyünk! ️ +36 30 2 770 111 ️ Debrecen és 10km-es körzetében díjtalan kiszállás! ️ www.antalgumi.hu
Kerékszerelés
Centírozás
Defektjavítás
Kerékcsere
Peremtömítés
Komplett gumiszerelő műhely az autóban!
Tovább

Egy csőtörés esetén óránként 700 - 1000 liter víz is elfolyhat 3 bar üzemi nyomás mellett, ami óriási költségeket jelenthet Önnek!

CSŐTÖRÉS JAVÍTÁS BONTÁS NÉLKÜL LEHETSÉGES?
Maga a csőtörés javítása bontás nélkül ugyan nem lehetséges, de a csőtörés megállapítása bontás nélkül történik. Ásni csak azt a megközelítőleg 1m2-es területet kell majd, ahol a konkrét csőrepedés van. Ezzel nagyon sok időt, munkát és pénzt lehet megspórolni!

TELEFONSZÁM
Tovább