Értékcsökkenés térítése.

Értékcsökkenés térítése.
Értékcsökkenés térítése.
rtékcsökkenés térítése. (Nem általunk kötött biztosítások esetében is segítünk Ügyfeleinknek.)
Új Ügyfelünk kártérítési kálváriájának rövid története , hogy egy 2021-ben okozott gépjármű kárt ,melyben Ő volt a vétlen fél még csak most sikerült rendezni, mivel az okozónak nem volt biztosítása. Elmondása szerint , mivel tartott az ügy elhúzódásától , így cascoja terhére kezdte rendezni a kárt de így sem került sokkal jobb helyzetbe. ( Ez nem biztos., hogy a biztosító hibája. Sokszor előfordul, hogy az ügyfél dokumentumokra is várni kell..) A kártérítés közben megtörtént de rákérdeztünk a gépjármű értékcsökkenéséből adódott kárra .Ügyfelünk meglepetten közölte, hogy még csak nem is halott erről. Hasznos infó lehet minden ügyfelünknek az alábbi:
Kötelező gépjármű-felelősségbiztosításról szóló 2009. évi LXII. törvény alapján a károkozónak, illetve a károkozó felelősségbiztosítójának a károsult teljes kárát, beleértve a gépjárműben bekövetkezett értékcsökkenést is köteles megtérítenie.
A biztosítók ugyanakkor erre a gyakorlatra nem mindig hívják fel a figyelmet. A károkozó kötelező biztosítójához benyújtott kártérítési dokumentációban azt külön kell igényelni.
Hasonló szolgáltatások