Greyp G6.2 Expert FS elektromos kerékpár

Greyp G6.2 Expert FS elektromos kerékpár
Greyp G6.2 Expert FS elektromos kerékpár
A Greyp eMTB családja különleges! A cég a horvát Rimac Automobili e-bike-os leányvállalata, ennek megfelelően ugyanolyan csúcstechnológia kerül ezekbe a kerékpárokba, mint ami a Rimac elektromos sportautóiba. Ezeket az eMTB-ket eredendően elektromosra tervezték, olyan tudással, ami a többi eMTB-ben nem található meg. A kerékpárokban GPS, barométer, gyorsulásérzékelő, 3G kapcsolat, WiFi stb. található. A Greyp kerékpárokba integrált kijelző alapból nagyon jó, de föléjük rögzíthető egy okostelefon, amin a Greyp applikáció rengeteg extra szolgáltatást biztosít! Amellett, hogy az első-hátsó lámpákba integrált kamerákkal bármikor felvehetjük amit csinálunk, a kerékpár a rásegítést az aktuális pulzusszámunknak megfelelően szabályozza, a Greyp app-pal remekül tervezhetők az erdei útvonalak is, az akku töltöttségi szintjével is kalkulálva, stb. (ezekről a szolgáltatásokról bővebben a weboldalunkon olvashatsz). A Greyp akkumulátortechnológiája is kiemelkedő, a 700 Wh kapacitás mellett a cellák minősége, élettartama is az elérhető legjobb. A motor is különleges, mert míg a többi típusnál gyakoriak a motorblokk-cserék itt ez nem fordul elő a tökéletes tömítettség és az olajban futó csapágyazás miatt, ráadásul nemcsak 250 W-os, hanem 460 W-os és 45 km/h sebességig* rásegítő verzióban is rendelhető.

Garancia: 3 év teljeskörű jótállás
Cikkszám: EBGRG6.2EXPFS
Elérhetőség: Elérhető
Gyártó: Greyp
Szállítási díj: Ingyenes


Okos, kifinomult és online. A Greyp G6 oda visz, ahová menned kell, legyen az feltérképezetlen területen vagy a városban.
A Greyp G6.2 EXPERT FS elektromos mountainbike-ot neked ajánljuk, ha mindig többet és többet szeretnél kihozni a bringádból.
Hasonló szolgáltatások