Személybiztonság

Egy váratlan baleset következményei akár nagyon súlyosan és hosszan is elhúzódhatnak. A balesetbiztosítások ezekre az esetekre nyújtanak anyagi segítséget.
Tovább

A befektetési egységhez kötött – vagy az angol elnevezésből adódóan: unit-linked – biztosítások az életbiztosítások által nyújtott szolgáltatásokat ötvözik a különböző befektetési alapok által kínált lehetőségekkel. A konstrukció lényege, hogy a szerződő által befizetett díjakat a biztosító befektetési alapokhoz hasonló eszközalapokba fekteti be, így lejáratkor – vagy halál esetén – a kifizetés mértékét elsősorban ezen alapok hozama határozza meg.

A biztosítási díj fizetési ütemezése szerint léteznek rendszeres díjfizetésű és egyszeri díjas unit-linked biztosítások. Az egyszeri díjas biztosításoknál csak egyetlen alkalommal, közvetlenül a szerződés megkötése után kell befizetni a biztosítási díjat, míg a rendszeres díjfizetésűeknél a szerződés szerint általában havonta, negyedévente vagy évente kell fizetni. Alegtöbb konstrukciónál a rendszeres, illetve egyszeri díjon felül eseti befizetésekre is lehetőség van. Időtartama szerint a unit-linked biztosítás lehet határozott időtartamra szóló, azaz fix lejáratú, vagy élethosszig tartó. Előbbi esetében a szerződésben rögzített időtartam végén kifizetik a hozamot, míg utóbbinál a biztosított halála a biztosítási esemény, ami után fizet
a biztosító.

Forrás: MNB Pénzügyi Navigátor

Tovább

Nem kell várakoznia egy-egy vizsgálatra, hanem gyorsan szakszerű orvosi ellátásban részesülhet. Több különböző csomagból választhatja ki az Önnek leginkább megfelelő szolgáltatás-összeállítást.

Tovább

Az egészségpénztári megtakarítás olyan öngondoskodási forma, amelynek segítségével váratlan egészségügyi kiadásokra lehet felkészülni, az
egészségmegőrzés érdekében termékeket és szolgáltatásokat lehet vásárolni.

Tovább
Egy váratlan baleset következményei akár nagyon súlyosan és hosszan is elhúzódhatnak. A balesetbiztosítások ezekre az esetekre nyújtanak anyagi segítséget
.MELYEK A TÖBBMILLIÓS SEGÍTSÉG BALESETBIZTOSÍTÁSI CSOMAGOK ELŐNYEI?

Életkor és élethelyzet alapján összeállított balesetbiztosítási csomagok
Előzetes kockázatelbírálás és orvosi vizsgálat nélkül megköthető
0-tól 79 éves korig választható balesetbiztosítás
Betegszállítás kórházi ápolás esetén
0...
Tovább
Megújult balesetbiztosításunk
Egy balesetből felépülni nem csak fizikailag, anyagi értelemben is megterhelő, főleg, ha hosszabb időre kiesik a sérült személy a munkából. A kezelések, esetleges műtét és gyógyszerek költségei pedig extra kiadást jelentenek, melyek megnehezíthetik az egyébként is kimerítő rehabilitációs időszakot.

Megújult balesetbiztosítási csomagjainkkal magasabb biztosítási összegekkel és új fedezetekkel támogatjuk, ha megtörténne a baj. Legtöbb c...
Tovább
Egy váratlan baleset következményei akár nagyon súlyosan és hosszan is elhúzódhatnak. A balesetbiztosítások ezekre az esetekre nyújtanak anyagi segítséget.

Aktiva - Baleset- és egészségbiztosítási általános szerződési feltételek: (Kerékpártörés fedezet feltételfüzet 19.oldal)
(14) Kerékpártörés
Biztosítási esemény a biztosított vagyontárgyban közlekedési baleset során
bekövetkező baleseti eredetű, kívülről ható, hirtelen fellépő erőhatás által...
Tovább

Kockázati életbiztosítás esetén a biztosító arra vállal kötelezettséget, hogy ha a biztosított a biztosítás időtartamán belül meghal, akkor előre meghatározott személy(ek), a kedvezményezett(ek) részére egy előre meghatározott összeget (biztosítási összeg) fizet ki. Ha az időtartam lejártakor a biztosított életben van, akkor a biztosítás kifizetés nélkül megszűnik.

E biztosítási forma célja elsősorban a kedvezményezettek számára biztosítani, hogy a biztosított halála esetén ne kerüljenek szorult anyagi helyzetbe, a biztosított esetleges adósságának (pl. bankkölcsön) megfizetése ne jelentsen túl nagy terhet az örökösöknek. A kockázati életbiztosítás ezért hitelfedezeti életbiztosításként is felhasználható. A kockázati biztosítás kifizetése fedezetet nyújthat akár a temetési költségekre vagy a hagyatéki terhekre is.

Tovább

A nyugdíjbiztosítás egy kifejezetten nyugdíjcélra kötött életbiztosítási szerződés, amely halál vagy rokkantság esetén a megtakarítási összegen felül további biztosítási elemeket tartalmaz. A fogyasztó által befizetett összeget a biztosító költségek levonását követően a biztosítás típusától, illetve az ügyfél döntésétől függően különböző módon befekteti.

Forrás: MNB Pénzügyi Navigátor

Tovább
A Prémium Casco Driver-t azoknak a prémium ügyfeleinknek ajánljuk, akik számára gépjárművük biztonságának megóvása mellett legalább olyan fontos saját biztonságuk megteremtése is. Ügyfeleink igényeire, egyéni kockázataira maximálisan figyelve készítjük egyedi ajánlatainkat!

Sofőrt védő biztosítás: 10.000.000 Ft-os balesetbiztosítási fedezettel.


Biztosítási összeg :10.000.000 Éves díj: 95.320ft-tól


Tarifa adatok: Férfi, magánszemély, 45 éves, éves utalás...
Tovább

A Prémium Casco V.I.P. Driver-t azoknak a prémium ügyfeleinknek ajánljuk, akik számára gépjárművük biztonságának megóvása mellett legalább olyan fontos saját biztonságuk megteremtése is. Ügyfeleink igényeire, egyéni kockázataira maximálisan figyelve készítjük egyedi ajánlatainkat!

Sofőrt védő biztosítás: 10.000.000 Ft-os életbiztosítási fedezettel.

Élet-baleset-egészségbiztosítás: 204.000Ft-tól


Felhívjuk a figyelmet, hogy ajánlataink tájékoztató jellegűek. Konkrét ajánlatot csak pontos adatok és ügyfél igények ismeretében tudunk adni!

Tarifa adatok: Férfi, magánszemély, 45 éves, éves utalás.

Tovább
A SIGNAL EXPRESSZ egy rugalmas, csoportos balesetbiztosítási forma, mely ideális családok vagy családi méretű kisvállalkozások részére, 5 főig.
Teljes körű balesetbiztosítási védelem az egész családnak vagy kis cégeknek, mert 5 fő is biztosítható
5-féle testre szabott szolgáltatáscsomag: Bázis, Médium, Prémium, Szingli csomag egyedülállóknak és Gyermekcsomag (2 éves kortól köthető)
24 órás, az egész világra kiterjedő védelem
Többszintű kedvezményrendszer...
Tovább