Balesetbiztosítás

Folyamatosan keressük Ügyfeleink számára azokat a termékeket és szolgáltatásokat ,melyek hatékony védelmet nyújtanak az élet minden területén.
Tovább
Egy váratlan baleset következményei akár nagyon súlyosan és hosszan is elhúzódhatnak. A balesetbiztosítások ezekre az esetekre nyújtanak anyagi segítséget
.MELYEK A TÖBBMILLIÓS SEGÍTSÉG BALESETBIZTOSÍTÁSI CSOMAGOK ELŐNYEI?

Életkor és élethelyzet alapján összeállított balesetbiztosítási csomagok
Előzetes kockázatelbírálás és orvosi vizsgálat nélkül megköthető
0-tól 79 éves korig választható balesetbiztosítás
Betegszállítás kórházi ápolás esetén
0...
Tovább
Megújult balesetbiztosításunk
Egy balesetből felépülni nem csak fizikailag, anyagi értelemben is megterhelő, főleg, ha hosszabb időre kiesik a sérült személy a munkából. A kezelések, esetleges műtét és gyógyszerek költségei pedig extra kiadást jelentenek, melyek megnehezíthetik az egyébként is kimerítő rehabilitációs időszakot.

Megújult balesetbiztosítási csomagjainkkal magasabb biztosítási összegekkel és új fedezetekkel támogatjuk, ha megtörténne a baj. Legtöbb c...
Tovább
Egy váratlan baleset következményei akár nagyon súlyosan és hosszan is elhúzódhatnak. A balesetbiztosítások ezekre az esetekre nyújtanak anyagi segítséget.

Aktiva - Baleset- és egészségbiztosítási általános szerződési feltételek: (Kerékpártörés fedezet feltételfüzet 19.oldal)
(14) Kerékpártörés
Biztosítási esemény a biztosított vagyontárgyban közlekedési baleset során
bekövetkező baleseti eredetű, kívülről ható, hirtelen fellépő erőhatás által...
Tovább
Lemaradt az előbbi e-mailről a kifejtős rész.

A MetLife MetProtect a megfelelő megoldás, ha célod a gondoskodás, a felkészülés a nehéz helyzetekre. Alapvető emberi igény a biztonság iránti vágy. Mindannyian ki vagyunk téve a jövőbeli események bizonytalanságának, a különböző veszélyeknek és kockázatoknak. Mivel a balesetek és betegségek, a tragikus események szinte mindig anyagi veszteséggel, jövedelemkieséssel, sokszor komoly kiadásokkal is járnak, így szükség van ezeknek a negatív hatáso...
Tovább
A SIGNAL EXPRESSZ egy rugalmas, csoportos balesetbiztosítási forma, mely ideális családok vagy családi méretű kisvállalkozások részére, 5 főig.
Teljes körű balesetbiztosítási védelem az egész családnak vagy kis cégeknek, mert 5 fő is biztosítható
5-féle testre szabott szolgáltatáscsomag: Bázis, Médium, Prémium, Szingli csomag egyedülállóknak és Gyermekcsomag (2 éves kortól köthető)
24 órás, az egész világra kiterjedő védelem
Többszintű kedvezményrendszer...
Tovább
Egy váratlan baleset következményei akár nagyon súlyosan és hosszan is elhúzódhatnak. A balesetbiztosítások ezekre az esetekre nyújtanak anyagi segítséget.
Tovább