Személybiztonság

Egy váratlan baleset következményei akár nagyon súlyosan és hosszan is elhúzódhatnak. A balesetbiztosítások ezekre az esetekre nyújtanak anyagi segítséget.
Tovább

A befektetési egységhez kötött – vagy az angol elnevezésből adódóan: unit-linked – biztosítások az életbiztosítások által nyújtott szolgáltatásokat ötvözik a különböző befektetési alapok által kínált lehetőségekkel. A konstrukció lényege, hogy a szerződő által befizetett díjakat a biztosító befektetési alapokhoz hasonló eszközalapokba fekteti be, így lejáratkor – vagy halál esetén – a kifizetés mértékét elsősorban ezen alapok hozama határozza meg.

A biztosítási díj fizetési ütemezése szerint léteznek rendszeres díjfizetésű és egyszeri díjas unit-linked biztosítások. Az egyszeri díjas biztosításoknál csak egyetlen alkalommal, közvetlenül a szerződés megkötése után kell befizetni a biztosítási díjat, míg a rendszeres díjfizetésűeknél a szerződés szerint általában havonta, negyedévente vagy évente kell fizetni. Alegtöbb konstrukciónál a rendszeres, illetve egyszeri díjon felül eseti befizetésekre is lehetőség van. Időtartama szerint a unit-linked biztosítás lehet határozott időtartamra szóló, azaz fix lejáratú, vagy élethosszig tartó. Előbbi esetében a szerződésben rögzített időtartam végén kifizetik a hozamot, míg utóbbinál a biztosított halála a biztosítási esemény, ami után fizet
a biztosító.

Forrás: MNB Pénzügyi Navigátor

Tovább

Nem kell várakoznia egy-egy vizsgálatra, hanem gyorsan szakszerű orvosi ellátásban részesülhet. Több különböző csomagból választhatja ki az Önnek leginkább megfelelő szolgáltatás-összeállítást.

Tovább

Az egészségpénztári megtakarítás olyan öngondoskodási forma, amelynek segítségével váratlan egészségügyi kiadásokra lehet felkészülni, az
egészségmegőrzés érdekében termékeket és szolgáltatásokat lehet vásárolni.

Tovább

Kockázati életbiztosítás esetén a biztosító arra vállal kötelezettséget, hogy ha a biztosított a biztosítás időtartamán belül meghal, akkor előre meghatározott személy(ek), a kedvezményezett(ek) részére egy előre meghatározott összeget (biztosítási összeg) fizet ki. Ha az időtartam lejártakor a biztosított életben van, akkor a biztosítás kifizetés nélkül megszűnik.

E biztosítási forma célja elsősorban a kedvezményezettek számára biztosítani, hogy a biztosított halála esetén ne kerüljenek szorult anyagi helyzetbe, a biztosított esetleges adósságának (pl. bankkölcsön) megfizetése ne jelentsen túl nagy terhet az örökösöknek. A kockázati életbiztosítás ezért hitelfedezeti életbiztosításként is felhasználható. A kockázati biztosítás kifizetése fedezetet nyújthat akár a temetési költségekre vagy a hagyatéki terhekre is.

Tovább

A nyugdíjbiztosítás egy kifejezetten nyugdíjcélra kötött életbiztosítási szerződés, amely halál vagy rokkantság esetén a megtakarítási összegen felül további biztosítási elemeket tartalmaz. A fogyasztó által befizetett összeget a biztosító költségek levonását követően a biztosítás típusától, illetve az ügyfél döntésétől függően különböző módon befekteti.

Forrás: MNB Pénzügyi Navigátor

Tovább

A Prémium Casco V.I.P. Driver-t azoknak a prémium ügyfeleinknek ajánljuk, akik számára gépjárművük biztonságának megóvása mellett legalább olyan fontos saját biztonságuk megteremtése is. Ügyfeleink igényeire, egyéni kockázataira maximálisan figyelve készítjük egyedi ajánlatainkat!

Sofőrt védő biztosítás: 10.000.000 Ft-os életbiztosítási fedezettel.

Élet-baleset-egészségbiztosítás: 204.000Ft-tól


Felhívjuk a figyelmet, hogy ajánlataink tájékoztató jellegűek. Konkrét ajánlatot csak pontos adatok és ügyfél igények ismeretében tudunk adni!

Tarifa adatok: Férfi, magánszemély, 45 éves, éves utalás.

Tovább

Az utazási biztosítás külföldi utazás során váratlanul bekövetkező megbetegedésre, balesetre, poggyászkárra, valamint a biztosítási kötvényben meghatározott egyéb kockázatokra nyújt fedezetet

Tovább