Mobil Office szolgáltatás hálózati partnerek számára

A Prémium Casco Mobil Office Pontok az ország egész területén várják az érdeklődőket.
Tovább

Kiknek spórolunk időt a szolgáltatásunkkal, ki lehet Mobil Office Partner?
Új és használt gépjármű kereskedőknek, hitel és ingatlanirodáknak, gépkereskedőknek, pályázatíró cégeknek, műszaki és eredetiség vizsgáló állomásoknak.

Mit csinál a Prémium Casco?
Biztosítási szakértő csapatunk konzultál a Partner ügyfelével, igényfelmérést ,termék elemzést készít és megköti az ügyfél által kiválasztott biztosítást! Egyéb termék és szolgáltatási ügyféligényeket az adott termék vagy szolgáltatás nyújtó szakértő partneréhez közvetítünk termékajánlási szerződés keretében. Az ajánlások után jutalékot számolunk fel és ezt megosztjuk Mobil Office partnerünkkel.

Mi haszna ebből Mobil Office Partnernek?
Magas jutalékot kap az ajánlásért és az értékesítés mellett nem kell a biztosításkötéssel töltenie az idejét.

Miért jó ez a Mobil Office Partner ügyfelének?
Profi biztosítási csomagot kap felár nélkül. Káresemény esetén nem a biztosító társasággal kell tartania a kapcsolatot, hanem velünk. Rugalmasan intézzük az ügyfél kárbejelentését, 15 éves tapasztalattal intézzük a biztosítóval a kárrendezést, igény esetén még a javíttatást is mi intézzük.

Tovább

 

Tisztelt Cégvezető!

Örömmel fogadtuk érdeklődését ajánlatunkra! Számunkra fontos , hogy Ügyfeleink számára ideális időpontban keressük szolgáltatásunkkal/termékünkkel kapcsolatban, ezért maximálisan próbálunk alkalmazkodni igényeihez Ön a telefonos kapcsolatfelvételt választotta! Kérjük a jobb oldalon található kék ÉRDEKEL gombra kattintva adja meg nevét, email címét, telefonszámát. Az ajánlói rovatba pedig az ügyben illetékes kollégája nevét , ill egyéb megjegyzéseit.)  Előre is nagyon köszönjük együttműködését! 

Tovább

Tisztelt Cégvezető!

Örömmel fogadtuk érdeklődését ajánlatunkra! Számunkra fontos , hogy Ügyfeleink számára ideális időpontban keressük szolgáltatásunkkal/termékünkkel kapcsolatban, ezért maximálisan próbálunk alkalmazkodni igényeihez Ön a video kapcsolatfelvételt választotta! Kérjük a jobb oldalon található kék ÉRDEKEL gombra kattintva adja meg nevét, email címét, telefonszámát. Az ajánlói rovatba pedig az ügyben illetékes kollégája nevét , ill egyéb megjegyzéseit.) Előre is nagyon köszönjük együttműködését!

Tovább

Tisztelt Ügyfelünk!

Örömmel fogadtuk érdeklődését ajánlatunkra! Számunkra fontos , hogy Ügyfeleink számára ideális időpontban keressük szolgáltatásunkkal/termékünkkel kapcsolatban, ezért maximálisan próbálunk alkalmazkodni igényeihez Ön a személyes kapcsolatfelvételt választotta! Kérjük a jobb oldalon található kék ÉRDEKEL gombra kattintva adja meg nevét, email címét, telefonszámát. Az ajánlói rovatba pedig a saját vagy az ügyben illetékes kollégája nevét , ill egyéb megjegyzéseit.) Előre is nagyon köszönjük együttműködését!

Tovább
Csatlakozott Partnereinknek, olyan egyedülálló és komplex szolgáltatást nyújtunk, mely garantálja a maximális kényelmet és a legmagasabb szintű eredményességet!
Tovább