Gépjárműbiztonság

Termékismertetőnk azok számára készült, akik rendkívül sokat vannak úton gépjárművükkel és felmérve az ebben rejlő kockázatot ,megoldást keresnek a felmerülő veszélyek kezelésére. Úgy gondoljuk a két legnagyobb veszély (a gépjármű sérülése mellett)a gépjármű meghibásodása és a sofőr baleset következményeként történő sérülése. A legjobb ár /érték arányú termékeket keresve megoldásként kínáljuk a gépjármű asszisztenciát és a közúti baleset biztosítást . Mindkét termék olcsó ugyanakkor hatékony fedezetet biztosít!

Tovább

Kizárólag szabadidős célra üzemeltetett, pilóta nélküli légijármű üzembentartójának rendelkeznie kell felelősségbiztosítással, ha a drón maximális felszálló tömege eléri a 250 g-ot, vagy azt meghaladja. Nem szabadidős célra üzemeltetett UAS üzembentartójának azonban minden esetben – tehát a pilóta nélküli légijármű maximális felszálló tömegétől függetlenül – rendelkeznie kell felelősségbiztosítással.

Tovább

KOMPRUMISSZUM KÉSZEK MEGOLDÁSA

Mire fizet?

Casco: Gépjármű lopás, rész lopás, önálló üvegtörés, törés kár, elemi kár

Asszisztencia: 0-24h szolgáltatás, biztosítási terület: Magyarország/Európa, helyszíni javítás, mentés és szállítási költség, tárolás, szállás (max. 2 éjszaka), utazási költségtérítés, gépjármű őrzési költsége (max. 2nap), visszautazás a javított járműért, javított jármű lakóhelyre szállítása, cseregépjármű (max. 2 nap), kátyúkár biztosítás (Európa csomagban nincs)

Kiknek ajánljuk?
Akik teljeskörű biztosítási védelmet szeretnének és professzionális műszaki/mentési segítségnyújtást Magyarország vagy Európa minden közútján!

Tovább

TELJES KÖRŰ MEGOLDÁS

Mire fizet?

Casco: Gépjármű lopás, rész lopás, önálló üvegtörés, törés kár, elemi kár

Asszisztencia: 0-24h szolgáltatás, biztosítási terület: Magyarország/Európa, helyszíni javítás, mentés és szállítási költség, tárolás, szállás (max. 2 éjszaka), utazási költségtérítés, gépjármű őrzési költsége (max.2nap), visszautazás a javított járműért, javított jármű lakóhelyre szállítása, cseregépjármű (max. 2 nap), kátyúkár biztosítás (Európa csomagban nincs) Extra biztosítási védelem: vételár garancia kiegészítő, hibás tankolás biztosítás, bennülők balesetbiztosítása, háztól házig kiegészítő biztosítás, poggyászkár kiegészítő biztosítás, kölcsöngépjármű kiegészítő szolgáltatás, műszaki asszisztencia, jogvédelem, sofőrszolgáltatás, elektroakusztikai pluszbiztosítás, utasbiztosítás, maradvány plusz kiegészítő biztosítás.

Kiknek ajánljuk?
Akik a teljeskörű biztosítási védelmen kívül, olyan megoldást keresnek, mely minden lehetséges igényre fedezetet nyújt. Ezen kívül VIP szintű kiszolgálást szeretnének! Nagyon fontos kiegészítő fedezet a csomagban a vételár garancia biztosítás, mert az elektromos gépjárműveket kárrendezéskor sokkal hamarabb veszik technikai totálkárra, a különleges kialakításuk és műszaki megoldásaik miatt!

A Vételár-garancia biztosítás segítséget nyújt autója megjavításához. Ha a javítás nem lehetséges. A biztosító kifizeti a káridőponti érték és az igazolt vételár közötti árkülönbözetet.

Tovább

MINIMALISTA MEGOLDÁS

Mire fizet?
Casco: Gépjármű lopás, rész lopás, önálló üvegtörés, törés kár, elemi kár

Kiknek ajánljuk?
Akik teljeskörű biztosítási védelmet szeretnének. A fizetett díjért ellenében teljes szabadságot kívánnak a javító szerviz kiválasztásánál és nem akarnak limitált összegű kifizetéseket sem az egyes kártípusoknál.

Tovább

Biztosítási szolgáltatásunkat kifejezetten a belföldi és nemzetközi áru fuvarozók és más gépjármű flottával rendelkező vállalatok igényeinek megfelelően fejlesztettük. Célunk az volt, hogy a vállalkozások számára a gyorsan változó piaci környezetben is megtaláljuk a legolcsóbb és leghatékonyabb megoldásokat.

Tovább
Az elektromos és plug-in autókban is kárt tehet egy jégverés, de történhet autólopás vagy össze is törhet egy balesetben. A magas alkatrészárak jelentős költségeket róhatnak rád tulajdonosként. A másik jellemző biztosítási esemény, ami csak az elektromos és plug-in hibrid gépjárművekkel történhet meg: a töltő ellopása. Az EV casco biztosítás csomagjait úgy állítottuk össze, hogy minden benne legyen, ami a Komplett cascóban benne van, és megoldást kínáljon a speciális igényeidre is. ...
Tovább

Géptörés Biztosítás fedezetet nyújt az ipari gépek, berendezések, készülékek előre nem látható, váratlan esemény miatt bekövetkező vagyoni károsodására, a károsodás javítására, szükség esetén a biztosított vagyontárgyak pótlására.

Tovább

Minden biztosító egy helyen!

Nálunk összehasonlíthatod a piacon elérhető összes kötelező biztosítás díját.
A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (KGFB) a jármű üzemeltetése során másoknak okozott károk megtérítését szolgálja. Közúti forgalomban jármű csak úgy vehet részt, ha érvényes kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási szerződéssel rendelkezik. A KGFB rendszerét a 2009. évi LXI törvény szabályozza, amely a biztosítók kockázatvállalására továbbá az üzembentartók kötelezettségeire vonatkozó feltételeket egységesen rögzíti. Dologi károk esetén káreseményenként 1.220.000 EUR-nak megfelelő Ft összeghatárig, személyi sérülés miatti károk esetén káreseményenként legfeljebb 6.070.000 EUR-nak megfelelő Ft összeghatárig kötelesek a biztosítók helytállni, függetlenül a károsultak számától.
Forrás: Insura.hu

Tovább

Mire fizet?
Helyszíni javítás, mentési és szállítási költség, tárolás, szállás (max. 2 éj), utazási költségtérítés, gépjármű őrzési költsége (max. 2 nap), visszautazás a javított járműért, javított jármű lakóhelyre szállítása, csere gépjármű, kátyúkár csak Mo. területén

Kiknek ajánljuk?
Minden olyan gépjármű tulajdonosnak, aki sokat utazik

Tovább