Tanúsítvány

SSL Certificate

METLIFE MetProtect

METLIFE  MetProtect
METLIFE MetProtect
Lemaradt az előbbi e-mailről a kifejtős rész.

A MetLife MetProtect a megfelelő megoldás, ha célod a gondoskodás, a felkészülés a nehéz helyzetekre. Alapvető emberi igény a biztonság iránti vágy. Mindannyian ki vagyunk téve a jövőbeli események bizonytalanságának, a különböző veszélyeknek és kockázatoknak. Mivel a balesetek és betegségek, a tragikus események szinte mindig anyagi veszteséggel, jövedelemkieséssel, sokszor komoly kiadásokkal is járnak, így szükség van ezeknek a negatív hatásoknak az enyhítésére. A MetProtect biztosítással megteremtheted a biztonság és a nyugalom, a felkészülés jóleső érzését!

Milyen esetekre nyújt biztonságot a MetProtect biztosítás?

Haláleset: egy szerettünk elvesztése tragikus eset, ami minden esetben anyagi veszteséggel is jár, ha az ő jövedelme kiesik. Megoldást nyújt a nehéz időszakok anyagi áthidalására, hogy egy ilyen szörnyű élethelyzet után is abszolút biztonságban tudjuk szeretteinket.
Rettegett betegségek: a szív- és érrendszeri problémák, mint például az agyvérzés vagy a szívinfarktus egyik pillanatról a másikra érkezik. Egy ilyen jellegű betegség nem várt szövődményekkel járhat amely megakadályozhat a mindennapi életben és a munkavégzésben. Anyagi védelmet biztosít az ilyen időszakokra, hogy a pénz akkor se okozzon fejfájást, ha elveszítjük a munka képességünket. Egy nem várt rosszindulatú daganatos megbetegedés hosszú, energia- és időigényes folyamat amit az esetek nagy részében nem is tudnak sikeresen kezelni. Ma már sokkal hatékonyabb kezelési folyamatok is léteznek, mint a kemó- és sugárterápia, ám ezek több tízmilliós és százmilliós költségeket jelentenek. Az ilyen esetekre született meg a MetProtect biztosítás, amellyel az anyagi terheket levehetjük a vállunkról.
Rokkantság/maradandó egészségkárosodás: egyes balesetek és betegségek nem várt kimenetelűek is lehetnek amellyel megszűnik az a képességünk, hogy dolgozni tudjunk. A MetProtect biztosítással áthidalhatjuk ezeket az anyagi terheket, hogy a pénz hiánya helyett a felépülésre tudjunk koncentrálni.
Asszisztencia szolgáltatások: Magyarország területén nyújt fedezetet napi 24 órában, magyar nyelven nyújtott telefonos orvosi tanácsadás igénybevételére, szakorvosi vizsgálat megszervezésére, betegszállítás és betegápolás ellátására. Külföldi szakorvos által készített orvosi szakvélemény kiállítására, online orvosi és táplálkozási tanácsadás ellátására, online egészségfelmérésre, illetve szakorvosi és szűrővizsgálat online igénylésére és megszervezésére nyújt fedezetet.

Cégvezető vagy cégtulajdonos?

Biztosítsa be a cége és családja jövőjét, hogy ne csak életében, de azután is működni tudjon a vállalkozása. Két vagy több tulajdonos esetén ún. keresztbiztosítással megóvhatja cége stabilitását amennyiben egy nem várt tragédia következtében társa már nem tudja ellátni a szükséges feladatait.
Hasonló szolgáltatások